Totalentreprise har vi mange års erfaring indenfor​

Skal du i gang med et byggeprojekt i den kommende fremtid? Så står vi hos Murerfirmaet Jens Jørgen Jensen ApS klar til at tilbyde totalentreprise, hvor vi sikrer dig en effektiv og professionel projektstyring fra start til slut. Vi dækker primært Holstebro, Skive og Struer, men kommer også gerne udenfor disse områder.

Vi er et professionelt murerfirma, som har eksisteret siden 1971. Vi har altså mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at stå for en eventuel hovedentreprise ved alverdens forskellige opgaver. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter kompetent hjælp.

Hvad er totalentreprise?

Når vi udfører totalentreprise, betyder det, at vi står for al kontakt, planlægning og styring af projektet. Vi samarbejder med en række dygtige håndværkere, som gør, at opgaven leveres til aftalt tid og pris. Vi sørger altid for at have en tæt dialog med bygherre, så vi har et overblik over, hvor langt i processen vi er.​

Det er en god ide at få lavet opgaven som en totalentreprise, da arbejdet bliver styret af en professionel, der har erfaringen fra lignende projekter. Derudover har vi faste kontakter, som hurtigt kan rykke ud. Det sparer en masse tid og energi hos dig, når du lader os stå for totalentreprisen. Vi skaber tryghed, så du slipper for alle potentielle bekymringer.

Kontakt os for at høre nærmere om en totalentreprise

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af totalentreprise? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer altid høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Vi kan kontaktes på telefon 97 44 83 78 eller på mobil 21 48 97 21. Du kan også udfylde vores kontaktformular lige her på siden, så vender vi straks tilbage.​

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på telefon: 97 44 83 78
​eller mobil: 21 48 97 21

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murerfirmaet Jens Jørgen Jensen ApS

Svendshøjvej 4, Sevel, 7830 Vinderup

Klik her for rutevejledning

CVR: 26759676

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 44 83 78

Mobil: 21 48 97 21

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 14.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket