Tilbygning til hus som imødekommer dine individuelle behov

Er der familieforøgelse på vej, drømmer du om at få lavet en garage til dit hus, eller er der en helt tredje grund til dit ønske om nogle flere kvadratmeter? Uanset hvilket behov der ligger bag, kan en tilbygning til hus være den ideelle løsning. Hos Murerfirmaet Jens Jørgen Jensen ApS har vi brede kompetencer på området, og derfor er vi i stand til at lave en ombygning lige efter dine ønsker og behov. Vi servicerer primært kunder i og omkring Holstebro, Skive og Struer.

En tilbygning til hus er den optimale løsning til dig, som drømmer om mere plads i dit hjem, eller som ønsker at foretage ændringer uden at skulle flytte fra hjemmet. Mulighederne på området er mange, og vi har den rette erfaring til at løse selv komplicerede opgaver. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores murerfirma, hvis du ønsker at modtage professionel hjælp.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning til hus koster. Mulighederne er uendelige, og derfor afhænger vores priser af den pågældende opgaves omfang samt materialevalg.

Uanset om huset er gammelt eller ej, så har vi sans for alle detaljer under renovering af hus. 

Hos os er du dog sikret skarpe priser, uanset om vi skal bygge en ny stue, udestue eller entre hos dig.​

Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du skal vælge ved tilbygning til hus, eller hvordan du udnytter pladsen i dit hus bedst muligt, så står vi altid klar med professionel vejledning. Vi har glædet mange kunder med forskellige tilbygninger gennem tiden, og derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan naturligvis også foretage tilbygninger til dit sommerhus.

Vi har styr på alle regler og du skal derfor ikke stresse over tilladelser under tilbygningen til dit hus. 

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad dine muligheder er for at få lavet en tilbygning til hus? Hvad koster en udvidelse pr. m2? Eller vil du modtage et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 97 44 83 78 eller 21 48 97 21

Kontakt os:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08 - 16​

​08 - 16​

08 - 16​

08 - 16​

08 - 14​

10 - 14​

Informationer

Svendshøjvej 4, Sevel

7830 Vinderup

Telefon: 97 44 83 78

Mobil: 21 48 97 21