Tilbygning som imødekommer dine individuelle behov

Er der familieforøgelse på vej, drømmer du om at få lavet en garage til dit hus, eller er der en helt tredje grund til dit ønske om nogle flere kvadratmeter? Uanset hvilket behov der ligger bag, kan en tilbygning være den ideelle løsning. Hos Murerfirmaet Jens Jørgen Jensen ApS har vi brede kompetencer på området, og derfor er vi i stand til at lave en ombygning lige efter dine ønsker og behov. Vi servicerer primært kunder i og omkring Holstebro, Skive og Struer.

En tilbygning er den optimale løsning til dig, som drømmer om mere plads i dit hjem, eller som ønsker at foretage ændringer uden at skulle flytte fra hjemmet. Mulighederne på området er mange, og vi har den rette erfaring til at løse selv komplicerede opgaver. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte vores murerfirma, hvis du ønsker at modtage professionel hjælp.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en tilbygning til et hus koster. Mulighederne er uendelige, og derfor afhænger vores priser af den pågældende opgaves omfang samt materialevalg.

Hos os er du dog sikret skarpe priser, uanset om vi skal bygge en ny stue, udestue eller entre hos dig.​

Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du skal vælge, eller hvordan du udnytter pladsen i dit hus bedst muligt, så står vi altid klar med professionel vejledning. Vi har glædet mange kunder med forskellige tilbygninger gennem tiden, og derfor er vi i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Vi kan naturligvis også foretage tilbygninger til dit sommerhus.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad dine muligheder er for at få lavet en tilbygning? Eller vil du modtage et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 97 44 83 78 eller 21 48 97 21.

Kontakt os:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

08 - 16​

​08 - 16​

08 - 16​

08 - 16​

08 - 14​

10 - 14​

Informationer

Svendshøjvej 4, Sevel

7830 Vinderup

Telefon: 97 44 83 78

Mobil: 21 48 97 21

Murerfirmaet Jens Jørgen Jensen ApS
Svendshøjvej 4, Sevel
7830 Vinderup